Jämät hyötykäyttöön

Normaali

Kuopus ainakin sanoi, että ei ole rumat. Voi näitä käytää. Nojoo.

RIemunkirjavat jämäsukat

RIemunkirjavat jämäsukat

Olen tyytyväinen, että nuo langannyssykät tuli käytetyiksi johonkin ihan hyödylliseen. Puikot oli 3 mm, langat Nallea ja muuta saman paksuista yhteensä 96 g. Silmukoita 56 ja peruskauraa. Neulomiskokemus oikeastaan mukava. Hämmästyksekseni en kärsinyt edes langanpäitä päätellessä vaan pistelin neulaa suihkien eteenpäin. (Vain keltaista lankaa jäi.)

Semmosta.

Työhakemuksia olen laittanut vajaat 20 menemään ja ilmoittautunut 10 eri vuokratyöfirman listoille. Saas nähdä poikiiko mitään. Useampaan paikkaan myös soitin. Kärsimättömänä odotan, että heti kutsuttaisiin haastatteluun. Ei se ihan niin näytä menevän. Mutku mää olisin niin hyvä ja pätevä! Kävin hätäpäissäni kampaajallakin, kun oikein hävetti peilikuva ja pelkäsin, jos haastatteluun olisi mentävä sen näköisenä.

Mulla on muuten puolentoista viikon päästä viikon talviloma. Kuopuksen hiihtoloma on nyt, en saanut ottaa lomaa samaan aikaan kuin huoltomies, siksi olen ollut töissä. Ei sen niin väliä, lomalla kun ei ole varaa lähteä mihinkään. Lepäillään kun saadaan tilaisuus. Kuopus pelailee pleikkaa ja kattoo leffoja ja seurustelee isoveljen kanssa. Itse suunnittelen neulovani ja nukkuvani päikkäreitä.

Aloitin siis pitsihuivin, mutta koitan myös rykäistä pikapuoliin valmiiksi nämä pöllöisät sukat.

Owliet yli kantapään

Owliet yli kantapään

 

Advertisement

Yksi vastaus »

  1. Eihän noissa raitasukissa mitään vikaa ole. Pirtsakat ovat. Kyllä ne joku tahtoo, ihan varmasti tahtoo. Ja hienot ovat nuo sinisävyisemmätkin. Siis ne pöllöisemmät, kuten niitä kutsuit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s