Valoa varjoihin

Normaali

Ravelryssä on tolkuton määrä ihania ohjeita ja siellä oleva jononi sekä suosikkilistani kasvavat jatkuvasti. Yksi ystävällinen kanssaneuloja lahjoitti mulle mun jonottaman maksullisen ohjeen ja tartuin puikkoihin ja lankaan heti.

Tämmöinen tulla tupsahti.

Pitkä ja kapea

Pitkä ja kapea

Malli on Light in Shadows. Lankana oli Drops Fabel punakirjava ja harmaa Fortissima Socke, yhteensä 102 g. Nelosen puikot.

Kaksinkerroin kuvassa

Kaksinkerroin kuvassa

Huivi on korkeussuunnassa aika pieni, mutta sitäkin leveämpi. Jännä malli. Sopii ehkä parhaiten kaulalle kieputelluksi, mutta projektikuvissa muut ovat kuvanneet eniten hartioilla. Olen vähän kahden vaiheilla pidänkö tämän itse vai lahjoitanko pois. Langat oli valmiiksi jo jämälankoja, aloitettuja keriä, mutta niitä on vielä jäljellä, varsinkin punaista, niin paljonkin, että saisi vaikka sormikkaat ja ylikin jäisi. Mietin.

Light in shadows raidat

Light in shadows raidat

Valoa varjoihin

Valoa varjoihin

Neulomuksena tämä oli oikein nautittava kokemus. Suosittelen. Ainaoikeaa ja sileää sekä raitaa. Lyhennettyjä kerroksia. Nam. Helppokin. Ohje selkeä ja hyvä.

Huivin keskikohtaa

Huivin keskikohtaa

Harmoonisten raitojen jälkeen onkin jotain todella järkyttävää. Varoitus: silmät voivat vaurioitua. Vain värisokeille. Teen jämälangoista sukkia yhdistämällä ihan kaikkea. Huhhun. On niin rumaa, että jo masokistisesti nautittavaa. Ihan hassua ja hauskaakin. Pistelen menemään osittain hyvin vanhoja Nallen, Nalle Colorin, Vilman ja ties minkä Maijan jämiä. Tätäkin tää mun lankalakko on.

Ihan hirveetä raitaa

Ihan hirveetä raitaa

Ja hei, en ole ostanut tänä vuonna lankaa ollenkaan. Tavoitteena se alle 10 kg:n varasto. Nyt saattaa olla noin 14 kg jäljellä. Yli kilon olen neulonut tänä vuonna. Kohta aloitan taas ohuenohuen pitsihuivin, eli grammamäärät ei ole valtavia. Sivussa neulon muutamia sukkia. SSH-haasteessa on kesken helmipöllöt ja maaliskuussa on jo uudet tavoitteet.

Muu elämä: Esikoisella on ylioppilaskirjoitukset, jännää. Keskilapsi jäi pois lukiosta, sairastelee. Kuopus oli kuvataidepainotteisen yläkoulun pääsykokeissa, ja pääsi haluamaansa kouluun. Itsellä menee työpaikka alta. Harmi, työpaikka on kiva, mutta tiputtavat mut osa-aikaiseksi, eikä rahat riitä siten. Pakko hakea uusi työ. Miss´sie tarviit oikein hyvvää sihteerii? Täsä mää ole! (Hui mitä kielen raiskausta, eri murteita sekaisin. Jälkimmäinen lause ”miälenvikane”.)

 

 

Advertisement

4 responses »

  1. Ei noi sukat ole pahan näköiset ollenkaan, ihan metkat ja noinhan niitä jämäkeriä saa hyödynnettyä!
    Huivi on mielenkiintoisen näköinen!

    • Ihmeesti noihin sukkiinkin tottuu. Ovat valmiitkin, pitääkin näyttää.

      Huivi on kiva, mutta onko se oikean mallinen tai värinen just mulle? Mietityttää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s