Pientä söpöä

Normaali

Hyvää pääsiäistä! Erinomaista neulonta-aikaa…

torstaina pykäisin valmiiksi toisenkin serkun vauvalle junasukat.

001

Nyt puikot oli 2,5 mm ja lankaa meni taas se 28 g vaikka tein näihin yhden ”makkaran” enemmän jalkaterään kuin niihin sinisiin.

Latasin iPadille WordPress-sovelluksen. En löydä mediakirjastoa tästä. Tuo kuva oli täällä jo, kun eilen yritin ihan selaimella kirjoittaa, ja sitten en taas pystynyt kirjoittamaan kuvan alle. Jäi luonnokseksi, ja nyt täydentelen. Teknisiä vaikeuksia, kai tää tästä.

Pitsihuivi on jumissa, mokasin, ja koitan keksiä miten eteenpäin neuloen saisin korjattua tilanteen, ettei tarvitsisi purkaa. Neulon hiiiiiiiiiiitaasti onteloneulekauluria, joka oli jo ufoutunut, eli jäänyt pitkäksi aikaa keskeneräiseksi.

Hyvää lankalauantaita kaikille käsityöihmisille! Itse olen lankalakossa enkä hyödynnä tämänpäiväisiä useiden lankakauppojen alea. Käytän päivän nauttimalla omistamistani langoistani ja neulomalla kuin viitapiru. Yksi neuloja kertoi naamakirjassa aikovansa kylpeä ihanissa lankakerissään…

20130330-121337.jpg

No ni. Tabletilla otettu kuva meni väärään paikkaan enkä löydä nappia, josta tää julkaistaan. Draft, edit, ei muuta. En osaa!

Advertisement

Yksi vastaus »

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s