Ihan tohkeissani

Normaali

Pakko päästä näyttämään miltä mun mysteerisukat näyttää valmiina! Siis kuvat otettu heti kun sunnuntai-iltana valmistui, pingottamatta tai mitään. Lankaa meni 104 g Fortissima sockaa. Nämä on kärjestä varsiin päin neulottu ja kuukauden kesti tehdä. (Tosin siinä ajassa valmistui muita neuleita 9 kpl: kahdet sukat, kahdet lapaset, pitsikauri, pari peittotilkkua ja kaksi pipoa.)

Kantakiila: kaavion kerrokset 27-54. (tavoitteena koko 40)
Leveämmät lisäykset (C2) heti kantapään jälkeen.

Varsi riville 118 saakka.

Kavennukset 104->96 S. Olisi voinut kaventaa enemmänkin.

Puikot oli yksivärisissä osissa 2,25 mm ja kuviossa 2,75 mm.

Hätäseen räpsästy, ihana sukka

Hätäseen räpsästy, ihana sukka

Sopii kuin mulle tehty! Jota se on!

Sopii kuin mulle tehty! Jota se on!

Eikä kukaan kertonut, että sukka on vinossa.

Eikä kukaan kertonut, että sukka on vinossa.

Nerokas levennyskiila

Nerokas levennyskiila

Viikonlopun aikana mulla oli ihan järkyttävä pakkoneuloosi ja jatkuu vaan. Pe iltana pipo, la iltana pipo, sunnuntaina valmiiksi nuo mysteerisukat. Maanantaina oli jättipitkä palaveri töissä, ja tein kaksi sukkaa kärjestä alkaen niin, että toisessa oli terä, toisessa terä ja kantapää valmis. Illalla toinenkin kantapää valmistui. Olen sentään vähän laittanut tiskejä ja pyykkejä, ulkoiluttanut ja treenannut koiria, väkertänyt ruokaakin. Virtaa on.

Lauantaina neulottu pipo on testineulontaa. Sain siis testata onko ohjeessa kirjoitusvirheitä tai muuta pientä ennen kuin ohje julkaistaan Nettineulelehti Ullassa. Siis tämä on teille tiiseri, maistiainen. Mulla tällainen myssy jo on, ehkä te muutkin haluaisitte. Sorry itse otettu salamavalokuva. (56 g Alpakka BabySilk)

Huono kuva, hyvä pipo

Huono kuva, hyvä pipo

Sukkaprojektista; Nyt alkoi semmoinen yhteisneulontahanke, että on erilaisia haasteita kuukausittain, Suuri Sukkahaaste 2013 (SSH13). Toinen tammikuinen haaste oli tehdä eri paksuisesta langasta kuin mitä yleensä käyttää. Laskin 2012 tekemiäni sukkia. Jaottelin ja laskin paksuuksittain: ”seiskaveikkapaksuiset” (4), ”nallepaksuiset” (8) ja ”ohuet” (11). Isovelipaksuisia en tee ollenkaan, enkä nytkään, kun en tätä varten aio lankaa ostaa. Siispä eilen aloitetut sukat on seiskaveikkapaksut, ihan hirveän karkeasta, Lankamaailmasta kaupanpäälliseksi saaduista Raggegarnista perussukat. Valmistunee tänään. Seuraavaksi puikoille pomppaa ohut lanka, ihan omien hermojen takia. Toinen haaste tammikuulle on tehdä ohjeesta, jota ei ole vielä Ravelryn tietokannan mukaan paljon tehty. Aion tehdä Araucanian Ranco Solidista (Asarumin päällevärjäämästä) Mauerwerk / Brickwall -sukat. Näkyy olevan muiden tekeminä 11 paria. Langan innoissani kerin valmiiksi ruokatunnilla.

Arauvania Ranco solid, värjännyt Asarum

Araucania Ranco solid, värjännyt Asarum

Tänään alkaa kuoro joululoman jälkeen. Jee.

Muuta: Kuudesluokkalainen Kuopus sai luvan värjätä vaalean hiuspehkonsa latvat shokkivärillä. Herätin aamulla tytön, jolla olikin koko pää vihreä. Jassoo. Osti se mustat piilaritkin. Olisko se sitten se murrosikä nuorimmallakin…

Advertisement

2 responses »

    • Kiitti. On ne. Oli työtäkin, mutta kannatti. Ainut, että olisi kannattanut vähentää reilummin silmukoita ennen joustinta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s