Drops delight

Normaali

Otsikon mukaista lankaa oli kolme kerää. Yhden sotki Willem kamalaksi mytyksi, se kun rakastaa lankaa. Lanka on niin höttöistä ja nyppyyntyvää, että ärsyttää, kun valmiissa huivissakin on nyt nyppyinen pinta jo valmiiksi. Pakko kai pitää itse, vaikkei tunnu omilta. Tai sitten ei.

Langan ostin alunperinkin tehdäkseni siitä Wingspan-huivin. Käytin neljän millin cubics-pyöröä. Lankaa meni aivan ohjeenmukaiseen huiviin 99 g.

Kuva

Tää on tietysti aakkosten W. Loppu häämöttää.

Kuva

Kuva

Halusin käyttää jääneen langan pois samantein. Neulaisin 3 mm puikoilla (peukut 2,75 mm kun ne oli helposti esillä) Reading mitts -kämmekkäät ja lankaa meni 40 g.

Kuva

Harmi, että lanka tuntuu tosiaan nöyhtääntyvän helposti. Nää olis ihan kivat vaikka hanskojen päällä pidettäviksi.

Kuva

Nyt on taas puikoilla huivi. Itselle vieraan värinen, mennee lahjaksi.

Mä vaan laulelen kuoroissa, agiliidän ja talkoilen, lenkkeilen koirien kanssa, palaveeraan opettajien jne kanssa ynnä muuta sen sellaista. Normiarkea. Paitsi, että siellä töissä käyn vain 4 h per päivä ja siksi jaksan paremmin ja nukun välillä päiväunia ja ehdin myös tehdä käsitöitä. Perheenjäsenen terveys on heikko, koitan jaksaa auttaa. Viikonloppu alkamassa. Mä haluaisin vain nukkua, mutta vähän on jaksettava mm pestä pyykkiä ja tosi huono omatunto jää, jos en mene koirakerhon talkoisiin, joten varmaan menen.

Eilen kehräsin ensimmäistä kertaa, surkealla menestyksellä. (Värttinällä.) En osannut. Vaatii harjoittelua.

(Hei, ihan ”huppua”. Nyt kun sain valmiiksi tän kirjoituksen kuvineen päivineen ja painoin ”Publish Post”, tuloksena on ”Invalid request”. Meinaaks tää ollenkaan tallentua ja julkaistua?)

3 responses »

  1. Kauniita käsitöitä! Delightin värit ovat upeita, mutta olen myös huomannut, että lanka nyppyyntyy helposti. Kämmekkäitä minäkin olen pitänyt niistä hanskojen päällä.

    Voimia arkeesi!

  2. Kaunis sateenkaarihuivi ja sateenkaarikämmekkäät! Tarkoitan värejä, jotka saavat minut ajattelemaan sateenkaarta. Ja löysin minä ne linnutkin niistä sinikeltaisista, kun hetkisen keskityin ja etsin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s