On tässä neulottukin

Normaali

Teki mieli tehdä kämmekkäät. Tein. Kuopus sai nämä kirjoneuleiset ihanuudet. Puikkoina oli resoreissa 2,5 mm ja muuten 2,75 mm. Lankana Socks Inside Out paksumpaa eli omia värjäyksiä. Yhteensä tasan 50 g. (Noin Novitan Nallen vahvuista lankaa mutta ei sitä.) Malli on Strawberry Victorian.

Edestä

Edestä ja takaa

Tykkään erityisesti noista pikkulintusista.

Idean ja innoituksen sain näihin Kardemumman talon kauniisti toteutetuista kämmekkäistä (kahdet).

Lokakuukin on sukkasatoaikaa. Halusin tehdä välillä tarvesukkaa, perussukkaa. Otin jämäkeriä, kolmea väriä nöttöset, yhteensä 83 g. Kolmosen puikot ja varpaista ylös. Terään randomraitaa ja varteen säännöllistä. Katsoin miten paljon vartta syntyy tästä määrästä lankaa kun tavoitteena on koko 40. Tämmöiset ihan hyvät tuli.

Kolmet jämät meni hyötykäyttöön

11 responses »

  1. Johan onkin ihanat kämmekkäät. Tekis mieli itsekkin kokeilla,mutta kun ei tuo kirjoneule onnistu minulta. Sukissakin on niin kauniit värit. Hyvin olet lankoja yhdistellyt.

    • Ei se kirjoneuleen neulominen niin ihmeellisen vaikeaa ole. Tietysti itsellä vielä oppimista tasaisen jäljen saavuttamiseksi.

  2. Upeat kämmekkäät! Ei onnistuisi minulta noin monimutkainen kuvio. Jämäblogista näkee, millaista kirjoneuletta itse teen. Tosi vaatimatonta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s