Ulriikat on U

Normaali

Aakkoset etenee U:n verran ja V on hyvässä neulevauhdissa jo toisessa sukassa. W tulee olemaan huivi. Siihen on jo langat ja ohje katsottuina. Vaan sittenpä alkaa ongelmat! Mistäpä X, Y, Z, Å, Ä ja Ö? Osan niistä voin kuitata Novitan sukkalehden ohjeilla, jotka on nimetty aakkosten mukaan, mutta en nyt kaikkia tahtoisi.

Joka tapauksessa valmista on siis Ulrika-sukat. Tein niitä aika hitaasti. Nuo aiemmin esitellyt lastensukatkin on tehty siinä rinnalla.

Lankana Novitan Seitsemän Veljestä, väri punaruskea tai ruosteenruskea tai poltettu oranssi, miten sen nyt näkee, 116 g. Puikot oli 3 mm. Neuloessa oli tosi kapeat, ajattelin ettei mene kuin Kuopuksen isoon (40-) mutta kapeaan jalkaan. Pingotuksesta tuli ihan normaalilevyiset sukat. Niin se pingotus kannattaa!

Kantapäästäkin tykkäsin.

Nämä sukat meni heti kiertoon. Eräällä sukulaisella todettiin syöpä. Laitoin nämä sukat hänelle lohduksi.

Mitäs muuta? Käyn terapiassa ja kuorossa. Töissä puolipäiväisesti. Kivoja kamuja oon nähny myös koiralenkeillä metsässä.

”Pakollisia” koirakuvia. Yritin epätoivoisesti kuvata uudet pannat koirilla. Juu juu. Uudet nimikoidut hihnatkin on…

Pannat näkyy kun naamat ei.

Koiria kiinnostaa suuresti mm. syödä aroniamarjoja.

Advertisement

9 responses »

    • Kyllä niille lihakin kelpaa, oikein mielellään syövät. Mutta ahneita kun ovat, tykkäävät myös monenlaisista rehuista, mm. kurkusta, paprikasta, omenoista. Vappu osaa avata jopa jalkapainikkeella avattavan jääkaapin ja usein on tomaatit tai omenat pitkin lattioita kun palataan töistä.

  1. Ihanat sukat! Tuota mallia olen ihaillut. Koirat herraisesti syövät marja-aronioita, eipä ole meidän Jone-kultsi niitä vielä maistellut kun muita marjoja metsästä mussuttelee…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s