Sain tunnustuksen

Normaali

Ensinnäkin: Kiitos jokaiselle kommentoihalle: Kaisa, Arvi, marili, isognu ja Hepsi. Mukava huomata, että uusikin blogi on löydetty.

Iso Gnu muisti minua tällaisella plakaatilla. Kiitos!

Seuraavien ohjeiden mukaan pitäisi toimia:

 • Kiitä tunnustuksen antajaa.
 • Anna tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.

On niin vaikea valita, enkä todellakaan käy tarkistamassa onko tämä jossain jo ollut, kerronpa vain kenen blogit mun mielestä on tän arvoiset, missä blogissa on mun mielestä substanssia, ”munaa” kuten meilläpäin sanottaisiin.

Harmaata arkea

Sielun kääntöpiiri

eriparivillasukka

Outin Oikein Nurin

Neulova Narttu

Neuleaddiktio

Outo lintu linnassa

Koirankarvan kerääjä    

 • Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta.
 • Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

1. Olen konttorirotta. Päätin vuonna 2004 yrittää pois myyntitöistä ja opiskelin iltaisin sihteerin ammattitutkinnon. Tykkään nykyisestä työnantajasta. Työkaverit ja pomo on hyvät. Huono puoli tässä tietenkin on pieni palkka, mutta työ on monipuolista ja melko vapaata.

2. Olin aikoinaan kotiäitinä melkein yhdeksän vuotta. En ole mikään kodin hengetär, mutta omien lasten kanssa ajan viettäminen oli sen arvoista.

3. Lapsia mulla on kolme. Esikoinen 19 v, Keskilapsi 17 v ja Kuopus 12 v. Taiteellisia ja monin tavoin lahjakkaita kaikki. Olen ylpeä heistä!

4. Pidin itseäni terrierityyppinä kuusi vuotta. Niin kauan mulla on ollut parsonrussellinterrieri. Viime toukokuussa rakastuin koiranpentuun, ja nyt meillä on myös australianpaimenkoira. Muuttuuko ihminenkin? Tietysti. Vappu on silti mun elämäni koira, rakastan sitä vaikka se on sellainen jästipää, enkä ole sitä osannut riittävän hyvin kouluttaa esim olemaan haukkumatta. Sitten on tuo nuori mies Willem, hellyyttävä tapaus ja hyviä tapoja opetellaan. Vappu harrastaa mun kanssa agilityä ja Willemin kanssa mennään pentukouluun parin viikon päästä.

5. Laulan kahdessa kuorossa ja pian alkaa myös lauluyhtyetyyppinen ”pikkukuoro” toisen kuoron alaisuudessa. Nautin laulamisesta valtavasti, mutta soololauluun minusta ei ole. Äänialani on kasvanut viime vuosina, ja pystyn laulamaan sekä sopraanoa että alttoa!

6. Neulon päivittäin. Käsityöt opin koulussa käsityötunneilla ja nyt aikuisena netin ja lehtien kautta. Äitini ei osaa neuloa ollenkaan, ja siksi näin. Vielä muutamia vuosia sitten nitkutin perussukkaa seitsemästä veljeksestä silloin tällöin, mutta 2006-2007 vuodenvaihteen tienoilla repesin jo liitoksistani, innostuin ja laajensin neuleosaamistani ohutlankaisiin sukkiin, pitsihuiveihin jne. Siitä asti tää on ollut menoa ja meininkiä. Lankavarastokin on kasvanut valtavasti. Voin silti tehdä tarpeeseen seiskaveikkasukatkin…

7. Olen innostumaisillani uuteen harrastukseen. Ehkä. Tahtoisin osata kehrätä itse lankaa. Tästä kuulette varmaan lähiaikoina lisää.

8. Tapasin Puolisoni 25 vuotta, 1 kuukautta ja 6 päivää sitten. J Naimisiin menimme vuonna 2000.

Mainokset

15 responses »

 1. Kiitos, Oranssi! Olen kovin otettu tuosta ”munasta”.:D Saatan vastatakin, mutten hötkyile.

 2. Onnea uudelle blogille!
  Samaan miekin päädyin – tai siis en samaan, en osannut käyttää wordpressiä, vaan menin bloggeriin.

 3. Kiitos tosi paljon tunnustuksesta! Kävin jo aiemmin täällä lukemassa postauksesi ja muutenkin tsekkailemassa uutta blogiasi, mutta joko iski dementia tai olin muuten vain epäkohtelias, mutta unohdin kommentoida. Koitan reagoida tunnustukseen tässä joskus lähiaikoina, kunhan keksin jotain hyviä satunnaisia juttuja itsestäni.

  Oletpa muuten aikamoinen kuoroilija. Ihan mielenkiinnosta, kumpi ääniala sulle on omempi, sopraanon vai alton? Tai kummasta se lähti? Itselläni on nyt kuoroilut ollut pitkään tauolla, mikä on vähän harmi…

  • Laulamisesta: Olen jo lapsikuorossa laulanut alttoa, mieluusti alempaa. Nyt kuitenkin naiskuorossa rohkaistiin kokeilemaan sopraanoa, ja heti korkeampaa, ja sekin sujuu. 🙂

 4. Mulla on menny ääni. Lääkkeet vieneet. No, mutta puhe vielä sujuu ja elämä muuten. Isommassa kontekstissa lauluäänen menetys on pieni hinta. Mä olisin sopraano, jos mun ääni kestäis.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s