Jalkoihin

Normaali

Jos nyt sitten tikulla silmään ja vanhoja muistelemaan.

Kulkukissat-sukat on Neulekirjasta. Tuli tosi kivat, ihan itselle tein eli koko n. 40. Kirjopirkkaa 94 g ja Merlettosta 10 nappia. Puikot 2,25 mm. Aakkoshaasteen K.

Kuva

Kesälomalla ei meinannut edetä neulominen, kun otin ihan vääränlaisen langan Monkey-sukkiin ja sitten se rumuus tökki enkä halunnut neuloa. Kuitenkin valmistui joskus. Puikot 2,25 mm. Austermann Step 74 g. Aakkoshaasteen M.

Kuva

Tossupuolella tein pienet vauvantossut ja toiset, isommat Kuopukselle pyynnöstä.

Oh! Baby Baby Booties oli aakkoshaasteen O. Puikkoja en muista, lanka oli Novitan Miamia 27 g. Tulipahan tehdyiksi, mutta ei houkuta tekemään uudelleen – ei ohje eikä lanka.

Kuva

Kuopus tosiaan oli tossuja vaille, ja päivässähän tällaiset nitkuttaa. 51 g Novitan Jussia, 4,5 mm puikot. Pocketbook Slippers. Hassun näköiset ”tyhjinä”, mutta ok jalassa.

Kuva

Kuva

Aakkoshaasteen neuleet olen tehnyt järjestyksessä, aina uuden kun edellinen on valmistunut. (Ja silloin tällöin muuta välillä.) Kuitenkin nyt vähän ryhmittelen näitä epäkronologisesti, kun olen niin monta käsityötä jäljessä. Vielä olisi muutama työ…

Yksi vastaus »

  1. Mitä se nyt järjestys merkkaa! Mulla särkee taas hartioita niin, että oksat pois. Ja minä kun vaan yritin edistää yhtä neuletyötä vähän, ettei se ihan jäisi UFOjen kastiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s