Kesäloma

Normaali

Olen ollut töissä jo kaksi viikkoa, mutta voin sanoa, että loma oli onnistunut ja mieleinen. Pariin kertaan oltiin Puolison entissäkotona Joutsassa yön yli ja jonkin aikaa vietettiin kotonakin. Viikon verran olin sukulaisten yhteismökillä Keski-Pohjanmaalla muistelemassa lapsuutta ja saunomassa ja uimassa. Joutsassa toki tavattiin Appi ja Pohojammaalla taas Mummuni.

Mukava lisä ja lomasisältö oli ulkomaanmatka – pitkästä aikaa ja koko perheen voimin. Kymmenen päivää oltiin matkalla. Halpalennolla Bergamoon, josta otettiin vuokra-auto.

Ryanairilla Bergamoon

It´s your lucky day, sir, sanoi autovuokraamon täti. Saatiin upouusi Alfa Romeo Giuletta. Kyllä siihen sitten saatiinkin kilometrejä, muistaakseni 1200 km. Puoliso ajoi.

Alfa Romeo Giuletta

Ensimmäinen kokonainen päivä vietettiin Venetsiassa. Oli tulikuumaa mutta hienoa.

Gondolit

Ajoimme siitä Sloveniaan, jossa meillä oli viikon verran vuokratalo Brezje nad Kamnikomissa, Alpeilla. Siitä oli nopea tehdä päivän retkiä pitkin maata.

Brezje nad Kamnikom

Käytiinkin yhtä päivää lukuunottamatta tutustumassa erilaisiin paikkoihin. Se yksi päivä oli lepoa ja shoppailua + grillailua varten.

Patikoitiin vesiputoukselle, nähtiin pääkaupunki Ljubljana, Bledissä uitiin aivan kirkkaassa järvivedessä, tippukiviluolat olivat hämmästyttävät, meren rannassa käveltiin Piranissa ja käytiin uimassa Kroatian puolella. Kiivettiin Planican hyppytornin ponnistuspaikalle ja pistäydyttiin Itävallankin puolella.

Planica

Viimeinen yö oltiin Veronassa ja sitäkin ehdittiin vähän katsastaa. Nähtiin mm. eläviä patsaita.

Veronan ihmeitä

Facebookissa näytin ihan eri kuvat. Ihmisiäkin, perhettä. En ole vielä neuvotellut miten perhe suhtautuu blogikuviin. Kuvista suurimman osan on ottanut Kuopus.

Nyt onkin sitten rahat loppu, luut. Ihan ens vuonna ei vielä matkustella lisää, sen verran otti kukkarolle, mutta kyllä kannatti. Sääkin suosi. Lämmintä oli yli 30 astetta – paitsi yhtenä päivänä, kun sataa ripsautti vähän.

Advertisement

7 responses »

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s